Werk in Etten-Leur en omgeving: uitzendbureau Inventus in Etten-Leur

Verbinden staat bij ons uitzendbureau in West-Brabant voorop. Al 15+ jaar werven & selecteren, detacheren we personeel en zenden we uit. Ons doel is op een energieke manier werknemers uitdagen het beste in zichzelf naar boven te halen en te blijven groeien. Wanneer je bij ons uitzendbureau in Etten-Leur binnenkomt, kom je bij een vernieuwd team terecht dat met plezier geschikt werk voor kandidaten zoekt in Etten-Leur of vacatures zoekt ergens anders in Brabant. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio waarmee we voor kandidaten de juiste plek vinden, bijvoorbeeld ook bij werk voor studenten. We hebben als uitzendbureau vacatures in Etten-Leur, maar ook in Breda, MoerdijkKlundertRucphen, Oud GastelRoosendaal, en Zevenbergen. Een voorbeeld is een vacature voor administratief medewerker in Etten-Leur.

Tijdens onze sollicitatieprocedure kunnen we onze Talenten Motivatie Analyse inzetten: een effectief bewezen aanpak die we met ons uitzendbureau aan kandidaten kunnen voorleggen. Met de Talenten Motivatie Analyse komen we achter de talenten en drijfveren van een kandidaat. Zo koppelen we hem of haar aan de juiste werkgever. De uitkomst van de mogelijke TMA nemen we mee bij selectievragen, beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten en re-integratie vraagstukken bij vacatures in de uitzendbranche.

Inventus: uitzendbureau in Etten-Leur

We hebben een groot aantal vacatures openstaan in Etten-Leur, zowel werk voor studenten, vacatures voor een vaste baan en parttime vacatures. Ons doel is jou op een enthousiaste manier uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen en te groeien. Ons team zoekt met plezier het juiste werk voor jou in Etten-Leur of in de nabije regio. Ons uitzendbureau in Etten-Leur heeft een uitgebreid netwerk in de regio waarmee we voor jou het geschikte werk vinden. Denk aan werk in Etten-Leuren omgeving zoals vacatures voor werk in de logistiek/logistieke vacatures, agrarische vacatures, een vacature voor magazijn medewerkervacatures voor operator, een productie vacature, een commerciële baan of vacature voor heftruck chauffeur.