Vacatures door het hele land: uitzendbureau Proton Group

Bij de Proton Group, een toonaangevend technisch uitzendbureau, zijn er tal van mogelijkheden om aan de slag te gaan in diverse provincies en steden door het hele land. Als gespecialiseerd uitzendbureau in de techniek, bemiddelen wij tussen vakmensen en werkgevers in branches zoals elektrotechniek, lassen, mechanische montage en meer. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je de perfecte match voor jouw vaardigheden en ambities. Bekijk al onze vacatures.

  • In Noord-Brabant, een provincie bekend om zijn innovatieve technische industrie, hebben wij interessante vacatures in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor CNC-kanter in steden als Tilburg, waar je de kans krijgt om je expertise te laten zien bij vooraanstaande bedrijven in bijvoorbeeld de metaalbewerking. Of een vacature voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg of een vacature voor elektromonteur in Eindhoven.
  • Ook in Limburg kun je aan de slag. Zo kun je bijvoorbeeld reageren op de vacature voor werkvoorbereider in Limburg of elektromonteur in Limburg, waar we op zoek zijn naar een gedreven professional om bij toonaangevende bedrijven in deze regio aan de slag te gaan.
  • Ook in Gelderland, een provincie met een bloeiende technologische sector, hebben we mogelijkheden voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een centrale rol speelt in de logistieke en technische sector, hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze vacature loodgieter in Rotterdam misschien wel iets voor jou.
  • En laten we Zeeland niet vergeten, waar de technische sector ook volop in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de juiste plek.

Al meer dan 20 jaar zijn wij als Proton Group specialisten in onze branche. Met ons team van ervaren collega’s en ons uitgebreide netwerk van werkgevers in de techniek, zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Wacht niet langer en maak deel uit van ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *