Nieuwe website laten maken? Zo pakt internetbureau JKC Media dat aan!

Bij JKC Media geloven we in een persoonlijke aanpak en streven we naar perfectie in elk project dat we aannemen. Onze werkwijze is gebaseerd op transparantie, open communicatie en het leveren van hoogwaardige resultaten die voldoen aan de behoeften en doelen van onze klanten. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het eindproduct staan we klaar om te luisteren, te adviseren en samen te werken aan een website of webshop die indruk maakt en resultaten oplevert. Met een focus op creativiteit, betrouwbaarheid en efficiëntie zorgen we ervoor dat elk project een succes wordt.

1. We komen in contact

Je hebt besloten dat het tijd is voor een nieuwe website en daarom ben je bij ons terechtgekomen. Fantastisch! Neem gerust contact met ons op via app, mail, telefoon of stuur zelfs een postduif als je dat wilt. In een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we jouw behoeften en ontvang je direct een kostenindicatie. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.

2. We komen bij je langs

Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom komen we graag bij jou langs. We luisteren naar jouw wensen en geven onze input. Op die manier kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen en vrijblijvend brainstormen over jouw concept en bedrijf. Onze samenwerking is gebaseerd op een goed begrip van jouw bedrijf en onze expertise als WordPress internetbureau.

3. Je krijgt een vrijblijvende offerte

Na ons persoonlijke gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Hierin staan al jouw wensen en doelen, de technische eisen, onze aanpak en natuurlijk de kosten voor het laten ontwikkelen van jouw website of webshop. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat we van start gaan.

4. We starten het project

Voordat we daadwerkelijk beginnen met het bouwen van jouw website, voeren we een grondig SEO-onderzoek uit. Zo weten we welke zoekwoorden belangrijk zijn en hoe we jouw website hoger in Google kunnen laten verschijnen. We presenteren binnen twee weken een functioneel websiteontwerp waar jij feedback op kunt geven.

5. Optimaliseren, optimaliseren en dan: livegang (feest!)

We blijven aanpassingen maken totdat jij 200% tevreden bent. Pas dan gaan we live. We controleren alles grondig en zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt in alle moderne browsers en goed vindbaar is in zoekmachines.

6. Wij blijven voor je klaarstaan

Een website is nooit helemaal ‘af’. Daarom bieden we drie maanden gratis service en onderhoud na de lancering. We zorgen voor backups, updates en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we optioneel onderhoudscontracten aan voor verdere optimalisatie en SEO-campagnes om je website nog beter vindbaar te maken.

Bij JKC Media streven we naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie, kwaliteit en jouw tevredenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *