Vacatures in de machinebouw bij de Proton Group

Is machinebouw jouw tweede natuur? Heb je een passie voor technische assemblage werkzaamheden of het bedienen van CNC-machines? Dan verwelkomt het Proton Team jou met open armen. Hier vind je een overzicht van uitdagende machinebouw vacatures, zoals technisch assemblage medewerker, assemblage monteur en machine operator.

Machinebouw vacatures

Of je nu op zoek bent naar een rol als technisch assemblage medewerker, machine operator, monteur, CNC operator, CNC Kanter of paneelbouwer, bij Proton Group hebben we diverse mogelijkheden beschikbaar. Als jij storingen in productiemachines snel kunt oplossen of als technische bouwpakketten jouw passie zijn, dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team.

Het team in Eindhoven

In Eindhoven en ver daarbuiten, streven we bij Proton Group naar uitmuntendheid in technische dienstverlening. Ons team bestaat uit vakmensen die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Of het nu gaat om assemblage werkzaamheden of andere technische projecten, wij staan klaar om kwaliteit te leveren.

Assemblage werkzaamheden

Ben jij een technische topper die geen uitdaging uit de weg gaat? Bij Proton Group verbinden we jou graag met bedrijven die passen bij jouw vaardigheden en interesses. Of het nu gaat om technisch assemblage werk, het maken van technische tekeningen of het bedienen van machines, wij hebben de juiste match voor jou.

Specialist in technische detachering

Als gespecialiseerd technisch uitzendbureau weten we waar we het over hebben. Proton Assembly en Proton Engineering, onderdeel van de Proton Group, zijn trots op hun certificeringen en reputatie in de sector. Of je nu een baan zoekt als CNC operator of CNC kanter, wij helpen je graag verder met onze uitgebreide selectie aan machinebouw vacatures.

Kortom, als jij op zoek bent naar een uitdagende baan in de machinebouw, zoek dan niet verder dan Proton Group. Wij staan klaar om jou te helpen je volgende carrièrestap te zetten in de boeiende wereld van de techniek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *