Uitzendbureau voor techische zzp’ers

Ben je bedreven in technische vaardigheden? Bij ons uitzendbureau voor technisch personeel, Proton Group, zetten wij ons in om jou als zzp’er te koppelen aan de perfecte werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en deskundige mensen om ons team te versterken. Ontdek snel hieronder het beschikbare werkaanbod bij ons uitzendbureau!

Een baan in de techniek

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is de Proton Group een toegewijd uitzendbureau voor technisch personeel, ook voor zzp’ers. Onze essentiële waarde is ervoor te zorgen dat de juiste personen op de juiste plaats terechtkomen. We concentreren ons op de dynamische technische sector en bieden vacatures aan in diverse vakgebieden, waaronder elektro- en installatietechniek.

Technische vacatures regio Eindhoven

Onze werkzaamheden strekken zich uit vanuit het prachtige Brabant, waar Eindhoven een van onze centrale locaties is. Hoewel onze kantoren gevestigd zijn in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle hoeken van het land, zelfs buiten de provincies Brabant, Limburg en Zuid-Holland. We bedienen ook regio’s zoals Zeeland, Utrecht en Groningen.

ZZP vacatures

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel zijn we verspreid over heel Nederland, met technische vacatures voor diverse werkaanbod, waaronder zzp werkvoorbereider (in Limburg), zzp monteur, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter of lasser (ook voor zzp-lassers).

Uitzendbureau Proton Group

Bekijk al onze vacatures, variërend van zzp elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we graag enthousiaste en bekwame collega’s die vol energie aan de slag willen bij een bedrijf in hun directe omgeving.

Sluit je aan bij het Proton team – laat snel van je horen! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *