Verschillende afvalsoorten in containers bij MDK Containers

Bij MDK Containers maken we het gemakkelijk om verschillende soorten afval af te voeren door het huren van afvalcontainers. Of u nu bezig bent met een verbouwing, tuinonderhoud of het opruimen van uw huis, wij hebben de juiste container voor u. Het proces is eenvoudig en snel: kies de gewenste afvalsoort en selecteer de benodigde containermaat op onze website. We bieden een breed scala aan containers en halen deze ook op wanneer ze vol zijn.

  • Voor bouw- en sloopafval bieden wij containers aan waarin grofvuil, puin, gips, hout, metalen, papier/karton, plastics en huisraad zijn toegestaan, maar golfplaten, dakleer, organisch afval en matrassen zijn niet toegestaan.
  • Schoon puincontainers zijn geschikt voor betonpuin, wand- en vloertegels, stenen of dakpannen, maar niet voor asfalt, schoorsteenpuin, hout, plastic, papier en bedrijfsafval.
  • Houtcontainers zijn bedoeld voor geperst hout, hardhout, geverfd hout en deuren of kozijnen zonder glas en aluminium.
  • Tuinhoutcontainers accepteren geperst hout, hardhout, geverfd hout, deuren en kozijnen, maar geen boomstammen, geïmpregneerde houtsoorten, aangerot hout of bedrijfsafvalstoffen.
  • Voor tuin- en plantsoenafvalcontainers zijn blad, boomstammen, stobben, planten en snoeihout toegestaan, maar geen groente- en fruitafval, puin, bewerkt hout en meer.
  • Schoongrondcontainers zijn geschikt voor zand, aarde, grond, klei en kort gemaaide graszoden, maar niet voor vervuilde grond, bedrijfsafval en gevaarlijk afval.
  • Dakafvalcontainers (gemengd) accepteren grofvuil, puin, gips, hout, metalen en huisraad, maar geen golfplaten, dakleer, bitumen, dakring met aanklevend materiaal en grond/veegvuil.
  • Huisraad/grofvuilcontainers zijn geschikt voor huisraad, grofvuil, beton, hout, plastic en kunststoffen, maar niet voor golfplaten, organisch afval, poetslappen, witgoed/bruingoed en matrassen.

Let op dat sommige items absoluut niet in de containers mogen, zoals koel- en vrieskasten vanwege de aanwezigheid van chemische vloeistoffen, accu’s vanwege irriterende stoffen, en rubberen autobanden zijn ook niet toegestaan. MDK Containers maakt het gemakkelijk om verantwoord om te gaan met uw afval, met duidelijke richtlijnen voor wat wel en niet in onze containers thuishoort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *