Blue Legal: advocaat in arbeidsrecht, ICT- en privacyrecht, ondernemingsrecht

Blue Legal heeft specialisten in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en ICT- en privacyrecht. Deze drie rechtsgebieden zijn onze expertise als bedrijfsjurist. 

Advocaat arbeidsrecht

Een organisatie bestaat uit werknemers. Niets is zo ingewikkeld als mensen en samenwerken. Dat is de reden dat er veel afspraken en regels zijn. Die kennen onze arbeidsrecht specialisten als geen ander. Wij zorgen er als advocaat arbeidsrecht voor dat uw organisatie goed is ingericht. Blue Legal adviseert, begeleidt en onderhandelt voor uw onderneming. En, wanneer nodig, procederen wij vlijmscherp voor u. Wij hebben alle expertise in huis. Onze deskundigheid als advocaat arbeidsrecht is niet het enige wat het verschil maakt, dat is ook onze unieke aanpak. Altijd in teamverband en altijd gericht op de oplossing die voor u het beste uitpakt. 

Ondernemingsrecht advocaat

Wat voor soort business u ook heeft, het is altijd van belang uw zaken goed te regelen. Ondernemen is namelijk nooit zonder risico’s. U krijgt te maken met niet voor de hand liggende zaken. Iedere stap in een onderneming vraagt om goede juridische basis. Een ondernemingsrecht advocaat maakt daarin het verschil. We kijken samen met u naar de risico’s en mogelijkheden. Daarbij kijken we als ondernemingsrecht advocaat naar een ondernemingsstructuur die toekomstbestendig is. De goede aandeelhoudersovereenkomsten en governance en de verhouding met investeerders spelen daarbij mee. We bepalen samen de juiste oplossing. 

Advocaat privacyrecht + advocaat ICT-recht

We zien steeds vaker dat er overeenkomsten gesloten worden zonder dat de partijen elkaar hebben gesproken. Daar gelden speciale regels voor. Een advocaat privacyrecht en advocaat ICT-recht kent die regels. Toch is een jurist die IT begrijpt ook belangrijk. Technologie ontwikkelt zich namelijk sneller dan de wet. Blue Legal spreekt als advocaat privacyrecht en advocaat ICT-recht de taal en legt deze kraakhelder uit.

Andere diensten van Blue Legal

Met deze drie specialisaties gecombineerd biedt Blue Legal onder andere de volgende diensten aan: een bedrijfsjurist in uw onderneming met Blue Service, soepel reorganiseren met Blue Reorganisatie, een fusie of overname en advies bij datalekken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *