JKC media: WordPress website laten maken

Geef JKC Media de kans om jouw WordPress-website te realiseren. Als je nadenkt over het opzetten van een website, bieden wij een scala aan oplossingen, met de nadruk op het ontwerpen van WordPress-websites. Onze toewijding aan precisie, gecombineerd met een praktische benadering, resulteert in websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten het ontwikkelen van zakelijke websites, op maat gemaakte oplossingen, professionele ontwerpen en eenvoudige webpagina’s. Of je nu een volledig nieuwe website wilt of een upgrade van je bestaande site, JKC Media staat klaar om te helpen. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom nemen we de tijd om jouw onderneming te begrijpen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Bij het creëren van een WordPress-website bieden wij een allesomvattend pakket aan. We integreren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, waarbij we belangrijke marketingtechnieken zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO) toepassen. Ons kantoor bevindt zich in het levendige Eindhoven Strijp-S, in het centrum van de innovatieve Brainport-regio.

Professionele website laten ontwikkelen

De kosten voor het laten ontwikkelen van een bedrijfswebsite variëren op basis van jouw specifieke wensen. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een gedetailleerde offerte is een persoonlijk gesprek noodzakelijk. JKC Media hanteert een vast projecttarief, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Onze WordPress-websites zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor Google en gericht op conversie. We streven ernaar om je website binnen een redelijke termijn live te hebben, rekening houdend met jouw specifieke eisen en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor zich in Eindhoven bevindt, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je ondersteunen bij het versterken van jouw positie op het internet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *