JKC media: WordPress internetbureau in Eindhoven

Een WordPress website laten maken of een WordPress webshop laten maken? Als WordPress internetbureau in Eindhoven nemen wij die taak graag op ons. JKC Media staat voor proactief handelen, resultaatgericht werken en persoonlijk contact. Loop jij met een vraag of opmerking rond? Laat het ons weten en wij gaan er gelijk mee aan de slag. Een nieuwe website laten maken kan soepel en zorgeloos met onze diensten. Wij maken effectieve, vindbare en eenvoudige WordPress websites en webshops.

Een WordPress website laten maken

Het team van JKC Media is constant bezig met het maken van professionele websites met het WordPress CMS. Inmiddels doen we dat al meer dan vijf jaar. Een WordPress website laten maken doen we met plezier voor onze klanten. We houden rekening met marketingtechnieken, SEO voor de zoekmachines en conversieoptimalisatie (CRO). Onze standplaats is het bruisende Strijp-S in de Brainport regio in Eindhoven. Als WordPress internetbureau in Eindhoven kun je ons inschakelen voor een nieuwe website laten maken vanuit heel het land. We zijn daarbij transparant over de kosten voor een website laten maken.

Een WordPress webshop laten maken

Naast websites kun je ons ook inschakelen voor een WordPress webshop laten maken. Als WordPress internetbureau ontwikkelen voor jou een moderne, winstgevende en professionele webshop. Automatisering speelt daarbij een belangrijke rol, net als SEO en conversieoptimalisatie (CRO) zodat je webshop ook makkelijk en goed gevonden wordt wanneer je je webshop door ons laat bouwen.

Huisstijl ontwerp kosten

Een eerste indruk maak je maar één keer. Die moet dus goed zijn. Een professionele huisstijl is daarmee voor ieder bedrijf van belang. Met een huisstijl bepaal je jouw uitstraling en laat je een indruk achter bij opdrachtgevers. Als internetbureau in Eindhoven verzorgen we niet alleen webshops en websites, maar ook volledige huisstijl ontwerpen. De kosten voor een huisstijl ontwerp vind je op onze website. 

Content/teksten laten schrijven voor website

Een website moet natuurlijk goed gevuld zijn met relevante en actuele content. Content schrijven voor websites valt ook onder onze werkzaamheden. Heb jij goede SEO-content nodig voor op je site? We schrijven allerlei content: van webteksten tot blogs tot contentkalenders voor sociale media. Daarbij speelt SEO een grote rol zodat de content echt van waarde is voor jouw bedrijf. Website teksten laten schrijven? Laat het weten en wij pakken onze digitale pen op. Verder voeren we ook complete SEO-campagnes uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *