Werk in Etten-Leur en omgeving: uitzendbureau Inventus in Etten-Leur

Verbinden staat bij ons uitzendbureau in Etten-Leur voorop. Al 15+ jaar werven & selecteren, detacheren we en zenden we uit. Ons doel is op een energieke manier werknemers uitdagen het beste in zichzelf naar boven te halen en te blijven groeien. Wanneer je bij ons uitzendbureau in Etten-Leur binnenkomt, kom je bij een vernieuwd team terecht dat met plezier geschikt werk voor kandidaten zoekt in Etten-Leur of de nabije omgeving. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio waarmee we voor kandidaten de juiste plek vinden.

Tijdens onze sollicitatieprocedure kunnen we onze Talenten Motivatie Analyse inzetten: een effectief bewezen aanpak die we met ons uitzendbureau aan kandidaten kunnen voorleggen. Met de Talenten Motivatie Analyse komen we achter de talenten en drijfveren van een kandidaat. Zo koppelen we hem of haar aan de juiste werkgever. De uitkomst van de mogelijke TMA nemen we mee bij selectievragen, beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten en re-integratie vraagstukken.

Inventus: uitzendbureau in Etten-Leur

We hebben een groot aantal vacatures openstaan in Etten-Leur, zowel fulltime als parttime. Ons doel is jou op een enthousiaste manier uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen en te groeien. Ons team zoekt met plezier het juiste werk voor jou in Etten-Leur of in de nabije regio. Ons uitzendbureau in Etten-Leur heeft een uitgebreid netwerk in de regio waarmee we voor jou het geschikte werk vinden. Denk aan werk in Etten-Leuren omgeving zoals vacatures als magazijn medewerker, junior magazijn medewerker, productie coördinator of verkooppartner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *