Uitzendbureau Proton Group zorgt voor de perfecte match in de techniek

De wereld van de techniek verandert continu. De vraag naar technische mensen is enorm en groeit alleen maar door. De juiste matches tussen werkgevers en werknemers zijn daarom erg belangrijk. Uitzendbureau in techniek Proton Group B.V. helpt in dat proces. Als uitzendbureau in Eindhoven in onder andere elektrotechniekvacatures, machinebouw vacatures en banen in de installatietechniek staan wij klaar voor zowel werkgevers als werknemers. 

Proton Group is al meer dan twee decennia kenner in de sector techniek als uitzendbureau in Eindhoven. Positiviteit staat bij ons voorop: we zitten bomvol energie. Als uitzendbureau in techniek hebben wij een specialisatie in detacheren en uitzenden van technische mensen. Bij ons werken vakmensen in branches als de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek. 

Onze zoektocht naar enthousiaste collega’s die de juiste kennis in huis hebben gaat altijd door. Denk aan lasser vacatures, vacatures loodgieter of vacatures operator. 

We hebben een uitdagende baan voor je, met een mooi salaris. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, daarom helpen we je onder andere met coaching en opleiding. Jij ontwikkelt je op deze manier tot een topper in de techniek. Je werkt samen met collega’s aan toffe projecten, vast in dienstverband of als ZZP’er, bij onze opdrachtgevers. Dat zijn in veel gevallen bedrijven met specialisaties en een bekende naam in de omgeving. 

Als uitzendbureau hebben wij diverse openstaande vacatures in de regio Eindhoven en daarbuiten, bijvoorbeeld in de installatietechniek. Denk aan banen als zelfstandig engineer/tekenaar, installatiemonteur, elektromonteur en loodgieter. Zowel werkgevers als medewerkers kunnen bij ons aankloppen. Zo maken wij de perfecte matches in de techniek. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *